Màrqueting digital

Creació de continguts, posicionament web (SEO), campanyes de publicitat (SEM) i xarxes socials

Augmenta visibilitat i conversions en cada projecte

Com a agència especialitzada en màrqueting digital, a Globals creem plans personalitzats per a fer créixer petites, mitjanes i grans empreses. Estratègies per a generar més ingressos i destacar de la competència. Creem continguts personalitzats per a webs i blogs, tècniques de posicionament i estudis de paraules clau (SEO), campanyes de publicitat CPC i CPA (SEM) i gestió de xarxes socials per arribar als clients potencials i rendibilitzar la inversió. Definim objectius, investiguem el sector, la competència, el públic objectiu, el perfil de client i el canal adequat per arribar al públic interessat.

Promociona la teva marca

La nostra finalitat és ajudar les empreses a promocionar-se dissenyant una estratègia adequada per a comunicar-se amb els usuaris, fidelitzar clients, donar prestigi a la marca i incrementar els beneficis. Des de Globals implementen plans i accions de màrqueting per al posicionament de pimes i empreses a internet, creem contingut de qualitat basat en paraules clau, gestionem perfils i pàgines d’empresa a les xarxes socials (com Facebook, Twitter, Instagram o Linkedin), dissenyem anuncis i campanyes de publicitat amb objectius concrets, analitzem els resultats i elaborem reports.

Business Intelligence i analítica

Per a aconseguir més trànsit a la web i per tant augmentar el nombre de contactes (leads), vendes, captació de noves oportunitats, registre de nous usuaris, seguiment d’acompliment d’indicadors (KPI), etc., és imprescindible mesurar bé totes les dades de què disposem. A Globals treballem amb bases de dades pròpies, programes de mesurament com Google Analytics, Google Search Console, Semrush, Sistrix, Metricool, entre d’altres programes d’anàlisi, per saber en tot moment en què estem millorant i així potenciar encara més l’estratègia d’èxit o, per contra, què no està funcionant i poder actuar-hi en conseqüència. Creem panells digitals on aboquem tota la informació per a estructurar-la, analitzar-la i així poder rendibilitzar i millorar l’estratègia digital.

Serveis

 • Disseny i configuració de campanyes de màrqueting digital
 • Màrqueting de continguts: creació de textos per a web, blogs, traduccions…
 • Estratègies SEO: posicionament orgànic als principals cercadors d’internet
 • SEM: campanyes de publicitat CPC i CPA (Google Ads, Google Shopping, Display)
 • Business intelligence, bases de dades (BD) i analítica web: BD, programes de mesurament, KPI, estructura d’informació i panells de visualització estratègica
 • Brànding: creació, desenvolupament i gestió estratègica de marques
 • Creació de landing page per a captació de contactes (leads) i trànsit web
 • Xarxes socials: plans estratègics, publicacions, històries, comparticions, atenció a usuaris i informe mensual
 • Campanyes de publicitat a xarxes socials (Facebook Ads/Instagram Ads): creativitats, imatges, anuncis de text, segmentació de l’audiència, assignació i control de pressupost, seguiment de la campanya i informe de resultats
 • Màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing, newsletters)

Ja han confiat en nosaltres

Tot el que necessites per a vendre o donar a conèixer la teva empresa.
Contacta amb nosaltres
  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.