Title Image

Suport tècnic

Contacta amb el suport tècnic!

Si necessiteu suport tècnic informàtic o voleu informar d’una incidència relacionada amb la web, el correu electrònic, el servidor o qualsevol tasca de programació, ompliu el formulari següent i intentarem respondre-vos com més aviat millor:

  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.

  Incidències

  Tel: 603 716 739

  a/e: incidencies@globals.cat

  Horari: de dilluns a divendres

  de 8.00 h a 13:00 h i de 15.00 h a 18.00 h.

  Programari de connectivitat remota

  Programari de videotrucada