Title Image

Contacte

Contacta amb nosaltres!

Per a contactar amb nosaltres, resoldre dubtes i fer consultes sobre els nostres serveis de programació, màrqueting i disseny gràfic, omple el formulari següent.


  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.

  Hola!

  Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, fer-nos alguna pregunta o enviar-nos suggeriments pots fer-ho omplint el formulari de contacte o escrivint-nos a info@globals.cat.

  Globalstech Development SL

  C/ Ricard Cirera, n. 6, 3r 3a

  43500 Tortosa (Tarragona)

  Tel: 977 783 210 / 650 180 790 / 625 569 407

  a/e: info@globals.cat

  Horari:

  De dilluns a divendres

  de 9.00 h a 14:00 h

  de 16.00 h a 19.00 h

  Incidències

  Tel: 603 716 739

  a/e: incidencies@globals.cat

  Horari: de dilluns a divendres

  de 8.00 h a 13:00 h i de 15.00 h a 18.00 h.