Web e-commerce

Desenvolupament de pàgines web especialment dissenyades per a la venda en línia

T’ajudem a multiplicar les vendes

La principal funció de les empreses dedicades a la venda de productes és poder arribar al màxim nombre de clients. Si no ets visible a internet estàs perdent una gran oportunitat de negoci. A Globals estem especialitzats en la programació i manteniment de webs e-commerce a través de sistemes com ara Prestashop i WordPress. Al llarg de la nostra trajectòria, pimes i empreses de tots els sectors econòmics han confiat en nosaltres per a desenvolupar projectes de venda en línia i comerç electrònic per tal d’impulsar el seu creixement empresarial i vendre més.

Tot el que necessites per a vendre més

El nostre equip està format per especialistes en arquitectura web, disseny UX/UI, redacció de continguts, posicionament SEO, maquetació, programació i analítica web per a crear la millor estratègia per a optimitzar la web de venda en línia. Disposem d’un equip especialitzat en màrqueting digital i SEM, on treballem campanyes de publicitat a cercadors (Google Ads) i xarxes socials (Facebook i Instagram Ads) per a fer més rendible el teu negoci. Posem a disposició dels clients un servei d’assistència tècnica en règim 5×8: un agent 8 h al dia 5 dies a la setmana ofereix resposta immediata i actuació en un màxim de 48 h.

Serveis

 • Estructura web i interfície gràfica
 • Disseny gràfic personalitzat i disseny responsiu adaptat a dispositius mòbils
 • Programació web basada en plataformes Prestashop/Woocommerce
 • Creació de continguts per al catàleg de productes
 • SEO: Estudis de la competència i continguts amb keywords SEO
 • Integració de les xarxes socials
 • Analítica web: Google Analytics i Google Search Console
 • Sistemes de pagament TPV, transferència bancària i Paypal
 • Gestor de continguts (CMS) per a l’administració de la web
 • Control de virus informàtics i Firewall de seguretat

Ja han confiat en nosaltres

Vols crear o millorar el teu e-commerce?
Contacta amb nosaltres
  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.