web disseny

WEB CORPORATIVA

Actualment, fer-se un lloc a la xarxa és indispensable per donar a conèixer qualsevol empresa i promoure’n la seva difusió. Globals facilita la programació i el disseny del web més adequat per cada client.
Oferim una total personalització tant per les necessitats de cada empresa com per la seva imatge corporativa, de manera que evitem l’ús de plantilles per tal de flexibilitzar al màxim el producte per assolir-ne els objectius desitjats.

.

web ecomerce

WEB E-COMMERCE

Aquest tipus de web, caracteritzat pel compra-venda online, és dels més moderns del mercat. A més de respondre a les expectatives de consum, aquesta plataforma gaudeix d’elements propis distintius que poden definir-se com l’avantatge competitiu de l’empresa. Globals aposta per l’actualització a les noves tecnologies i ratifica l’eficàcia comercial dels seus resultats.

.

Disseny gràfic

DISSENY GRÀFIC

La identitat corporativa és la personalitat que l’empresa vol demostrar al públic. El principal encarregat que assegura la correspondència entre la percepció externa i la pròpia identitat és el disseny gràfic. Globals proposa qualsevol tipus d’adaptació o creació gràfiques a més d’assessorament pel client. El dissenyador permet, amb el joc visual, el reconeixement públic del missatge que l’empresa vol comunicar.

Software

SOFTWARE

Globals permet programar softwares de qualsevol tipus, ja sigui en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil. Pretenem facilitar el treball del client, de manera que optem per la creació de diferents serveis totalment útils i eficaços per les necessitats de moltes empreses: programa de tasques, programa de gestió de client, programa de gestor d’horaris, entre d’altres.

FOTOGRAFIA

FOTOGRAFIA

A Globals creiem amb la potencialitat i els dots persuasius de les imatges. Oferim una gran gamma de suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes per extreure’n mostres de qualitat. Posteriorment, un acurat tractament d’edició oportú per a cada idea diferent de negoci és l’èxit del resultat. El nostre servei permet obtenir un instrument convincent de cara al públic i mantenir una bona imatge professional.

MÀRQUETING

MÀRQUETING

El màrqueting porta a la pràctica l’estratègia comercial. Globals presenta el client a la població amb la redacció i traducció de continguts a través de: mail màrqueting, SEM, community manager, SEO i estudi de competències. Analitzem els resultats per tal de conèixer les conclusions de la campanya i poder-la millorar, per assolir les finalitats comercials establertes.