Title Image

Els nostres serveis,
els teus objectius

A Globals oferim serveis integrals per a cobrir les necessitats de pimes i empreses a l’hora de promocionar-se en el món digital. Ens encarreguem des del disseny i la programació de webs i apps fins a campanyes de publicitat i màrqueting digital.

Empresa

Web corporativa

Creem webs corporatives adaptades a les necessitats de pimes i empreses. Treballem amb l’última tecnologia, amb un disseny acurat adaptat a dispositius i uns continguts especialment treballats per al posicionament a Google.

Comerç

Web e-commerce

Estem especialitzats en la programació i manteniment de webs e-commerce a través de sistemes com ara Prestashop i WordPress. Desenvolupem projectes de venda en línia i comerç electrònic per tal d’impulsar el creixement empresarial i vendre més.

Programació

Software/app

Desenvolupem softwares i apps a mida per a incrementar la productivitat i capacitat de gestió. Som especialistes en programari i apps, disseny UX/UI i màrqueting per a cobrir des de l’anàlisi de necessitats fins a la implantació de l’aplicació i el manteniment.

Comunica

Màrqueting

La nostra finalitat és ajudar les empreses a promocionar-se dissenyant una estratègia adequada per a comunicar-se amb els usuaris, fidelitzar clients, donar prestigi a la marca i incrementar els beneficis.

Impressiona

Disseny gràfic

El disseny al servei de la funcionalitat és la premissa que ens permet desenvolupar projectes amb identitat pròpia. Perquè la imatge que projectes diu molt de la teua empresa!

1

Serveis integrals

Oferim serveis integrals a les empreses per a promocionar-se en l’àmbit digital. Ens encarreguem des del disseny i la programació de webs i apps fins a campanyes de publicitat i màrqueting digital. Ens agraden els reptes! Explica’ns quin és el teu objectiu i t’ajudarem a arribar-hi! Destí: l’èxit. Arranquem?

2

Estratègia digital

Vols impulsar el teu negoci a internet, sortir a la primera pàgina de Google, millorar els resultats dels teus anuncis, diferenciar-te dels competidors o empatitzar amb els seguidors a les xarxes socials? T’ajudem a crear una estratègia!

3

Especialistes

Com a especialistes en programació, màrqueting i disseny, busquem estratègies per a generar més ingressos i destacar de la competència: creem continguts personalitzats per a webs i blogs, combinem campanyes de pagament (SEM) i posicionament orgànic (SEO), gestionem xarxes socials i dissenyem material gràfic.

Què podem fer per tu?

Si vols que t’ajudem a arribar a més gent i a créixer a internet, contacta amb nosaltres!