Disseny gràfic

Disseny de material gràfic, creativitats per a xarxes i campanyes de màrqueting digital

Dissenys que s’adapten al teu negoci

El domini formal i comunicatiu de la imatge i de la tipografia són clau per al disseny gràfic tant en suport físic com digital. El dissenyador permet, amb el joc visual, el reconeixement públic del missatge que l’empresa vol comunicar. La idea és transmetre professionalitat, cura pel detall i estil.

En el procés de disseny de qualsevol grafisme o il·lustració és bàsic entendre les necessitats de l’empresa, tant si es tracta de material gràfic tradicional (logos, targetes, cartells, catàlegs) com de material digital (disseny web/app, creativitats per a xarxes socials, campanyes de màrqueting).

Creativitat i funcionalitat

Per això a Globals treballem des de la identitat corporativa de marca (brànding) fins a la imatge que projectem a internet mitjançant codis visuals que donen coherència al projecte. La nostra finalitat és ajudar les empreses a promocionar-se dissenyant una estratègia adequada per a comunicar-se amb els usuaris, fidelitzar clients, donar prestigi a la marca i incrementar els beneficis.

Serveis

 • Disseny personalitzat per a webs, apps i blogs
 • Creativitats per a campanyes de màrqueting tradicional i digital
 • Brànding: creació de la identitat corporativa de marca
 • Disseny de material gràfic (logos, targetes, cartells, catàlegs…)
 • Publicitat a Google Ads, Google Shopping, Display
 • Imatges per a xarxes socials: publicacions, històries i anuncis (Facebook Ads/Instagram Ads)
 • Màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing, newsletters)
 • Infografies, il·lustracions, fotografies, gifs i vídeos
 • Adaptacions gràfiques per a diferents formats i suports
 • Etiquetes de productes

Ja han confiat en nosaltres

La imatge que projectes diu molt de la teva empresa.
Contacta amb nosaltres
  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.