Web corporativa

Disseny, programació i posicionament web adaptat a les necessitats de les empreses

Webs a la teva mida

A Globals sabem de la importància de les empreses de disposar d’una web corporativa com a aparador per poder mostrar els productes i serveis als seus potencials clients. Com a especialistes en disseny, programació i posicionament web (SEO), creem webs corporatives adaptades a les necessitats de les empreses. Treballem amb l’última tecnologia, amb un disseny acurat adaptat a dispositius i uns continguts especialment treballats per al posicionament a Google.

Un equip a la teva disposició

El nostre equip multidisciplinari està integrat per especialistes en arquitectura web, disseny UX/UI, redacció de continguts, posicionament SEO, maquetació, programació i analítica web per a crear la millor estratègia per a optimitzar la web corporativa. Ens encarreguem des del disseny fins a la programació web. Posem a disposició dels clients un servei d’assistència tècnica en règim 5×8: un agent 8 h al dia 5 dies a la setmana ofereix resposta immediata i actuació en un màxim de 48 h.

Serveis

 • Arquitectura web i interfície gràfica
 • Domini, hosting i comptes de correu
 • Disseny responsiu adaptable a dispositius mòbils
 • Programació web i esquema URL friendly
 • Disseny gràfic personalitzat i adaptat a la identitat corporativa de la marca
 • Integració de les xarxes socials
 • Màrqueting de continguts amb posicionament de paraules clau
 • SEO: posicionament als principals cercadors d’Internet
 • Analítica web. Inclou Google Analytics i Google Search Console
 • Seguretat total: Firewall i WPA per a protegir atacs dirigits al servidor web

Ja han confiat en nosaltres

Vols millorar el teu negoci digital?
Contacta amb nosaltres
  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.