Software i apps

Desenvolupament de software i aplicacions a mida

Programari i apps personalitzades per a cada negoci

A Globals creem solucions informàtiques cobrint les necessitats dels diferents negocis. Desenvolupem software a mida per a incrementar la productivitat i capacitat de gestió. El nostre equip de professionals, especialistes en programari i apps, disseny UX/UI i màrqueting, juntament amb una metodologia de desenvolupament àgil, ens permet cobrir tot el cicle del desenvolupament, des de l’anàlisi de les necessitats fins a la implantació de l’aplicació i el manteniment.

Gestiona el teu negoci fàcilment

Al llarg de la nostra trajectòria, empreses de tots els sectors han confiat en nosaltres per a desenvolupar programes de gestió i aplicacions personalitzades per tal d’impulsar el seu creixement o gestionar l’empresa. A més, posem a disposició dels clients un servei d’assistència tècnica en règim 5×8: un agent 8 h al dia 5 dies a la setmana ofereix resposta immediata i actuació en un màxim de 48 h.

Serveis

 • Estructura web/app i interfície gràfica. Backend i Frontend
 • Digitalització i automatització de processos: facturació, inventari, comandes…
 • Gestor de continguts (CMS) per a administrar productes, estoc o factures
 • Disseny gràfic personalitzat i adaptat a la identitat de la marca
 • Programació utilitzant les últimes tecnologies (HTML 5, CSS3, Smarty, jQuery i mySQL)
 • Experiència d’usuari en apps natives (notificacions, geolocalització, càmera…)
 • Màrqueting de continguts i copywriting
 • Sistemes de pagament TPV, transferència bancària i Paypal
 • Domini i hosting: allotjament de fitxers i correus. Protecció FTP per IP. Gestió avançada de DNS, gestió de subdominis i registres MX i SRV
 • Control de virus informàtics als fitxers de l’app. Firewall i WPA per a protegir atacs dirigits al servidor web

Ja han confiat en nosaltres

Apps, software de gestió, desenvolupaments. T’interessa?
Contacta amb nosaltres
  Llegeix-ne el consentiment per al tractament de dades personals

  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable del Tractament: GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL

  Finalitats del tractament: Pàgina web informativa, pàgina web venda online, programació i disseny del web, adaptació, creació gràfiques i assessorament pel client, programació softwares en forma de programa de PC o d’aplicació per a mòbil, suport professional per la captació fotogràfica d’ambients i productes, estratègia comercial amb la redacció i traducció de continguts a través de: Mail màrqueting, SEO i estudi de competències, gestió de consultes a través de formularis i xat.

  Legitimació del tractament: Consentiment exprés de l'interessat, interès legítim per al tractament de dades, compliment d'obligacions legals.

  Conservació de les dades: Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats recollides, així com per al compliment de les obligacions legals.

  Destinataris: En alguns casos, quan sigui necessari, GLOBALSTECH DEVELOPMENT SL, cedeix dades dels usuaris a tercers i quan existeixi una obligació legal.

  Drets dels interessats: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben a la política de privacitat.